Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

28 Vrijheidslaan
Koekelberg, Brussel, 1081
Belgium

+32 497552244

Wat is Blockchain?! - Zeronaut.be

Kalender

Back to All Events

Wat is Blockchain?! - Zeronaut.be

  • Designcenter de Winkelhaak 26 Lange Winkelhaakstraat Antwerpen, Vlaanderen, 2060 Belgium (map)

Blockchain is het nieuwe buzzwoord van 2016. Binnen de IT- en bankensector is er al veel interesse in de potentiële toepassingen, maar ook binnen transitiemiddens beginnen de ogen open te gaan.

Op de agenda:

Zeronaut Gerrie Smits vertelt laagdrempelig over Blockchain technologie. Wat is Blockchain juist? Het is niet altijd evident om als techno-leek te achterhalen hoe de technologie achter onder meer Bitcoin werkt. Gerrie vertelt het en maakt de vertaalslag naar concrete projecten rond lokale munten, energie, mobiliteit, etc.

Kristien De Wachter komt vertellen over Arcade City. Dat is een gedecentraliseerde Ride Sharing. Een Uber-killer als het ware. Volledig op blockchain, met eigen tokens. De eerste stap naar een nieuwe economische realiteit?

Op 7 december organiseren we met Zeronaut.be (i.s.m. Oikos en MO*) een introductiesessie. Iedereen is meer dan welkom om aan te sluiten.

Praktisch:

  • Van 19u30 tot 21u30
  • Woensdag 7 december 2016
  • De Winkelhaak, Antwerpen
  • Deelnameprijs is €5

Schrijf je in

Naam *
Naam
Earlier Event: October 26
Jongeren en Bezit - Open avond