Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

28 Vrijheidslaan
Koekelberg, Brussel, 1081
Belgium

+32 497552244

Blog

Open blog ter ere van de duurzame revolutie.

Wie wint prijs beste Belgische duurzaamheidsrapport?

Robin Bauwens

LOGO_Rapport_Q¡OKOp twee december gaat de inmiddels jaarlijkse uitreiking voor het beste Belgische duurzaamheidsrapport door. Oorspronkelijk bekroonde de award enkel de milieurapporten van grote ondernemingen, maar sinds kort kan elke organisatie met activiteiten in België deelnemen, indien ze rapporteert over haar triple bottom line (economie, sociaal, milieu). Dit jaar zijn er maar liefst 57 deelnemers in vier categorieën: grote organisaties, KMO’s, NGO’s en een categorie ‘andere’, die o.a. scholen en organisaties van maatschappelijk nut bundelt.

Naast de award is ook getracht om het evenement duurzaam in te kaderen. Bij de keuze van de locatie is rekening gehouden met milieunormen en de bereikbaarheid van openbaar vervoer. De catering biedt vooral bio- en lokale producten aan, terwijl de gebruikte materialen grotendeels afbreekbaar zijn of geschikt voor hergebruik. Over de winnaars en het verloop van de ceremonie leest u deze week meer op Zeronaut.