Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

28 Vrijheidslaan
Koekelberg, Brussel, 1081
Belgium

+32 497552244

Blog

Open blog ter ere van de duurzame revolutie.

Warm aanbevolen: Passie bij de AP Hogeschool

Zoë De Permentier

Hoe hard werkt jouw hart? Werkt het gezellig acht uur per dag met je mee, of houdt het zich in stilte bezig tot je thuis aan je echte passie kan beginnen? En wat is dat eigenlijk, passie? Met een recordaantal depressies en burn-outs in België komt de Studium Generale 2014-2015 van de AP Hogeschool als geroepen.

Onder de titel ‘Passie: Leven en werken voorbij de grens’ nodigt de school tot april 2015 elke maand een spreker uit met een opvallende kijk op het thema.

Peter Renshaw (78) gaf alvast een vurige aftrap van de lezingenreeks. Hij voelde de maatschappelijke rol en positionering van het conservatorium aan de tand en riep in het algemeen op tot meer verbondenheid, interdisciplinariteit en het gelijk waarderen van ieders talent. Een peptalk om u tegen te zeggen.

Binnenkort komen onder andere Sihame El Kaouakibi, Jef Staes en Peter Mertens ook hun visie en passie delen. Warm aanbevolen.

De volledige agenda vind je hier: https://www.ap.be/studium-generale/2496. Deelnemen is gratis.