Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

28 Vrijheidslaan
Koekelberg, Brussel, 1081
Belgium

+32 497552244

Blog

Open blog ter ere van de duurzame revolutie.

Vacature van de toekomst: Humans need not apply

Stijn Sysmans

The Second Machine Age

Zeronaut publiceerde een artikel over The Second Machine Age: een boek over de impact van digitale technologie en de economische revolutie op bestaande economische modellen en de werkgelegenheid. Vorige week dook er op mijn twitter tijdlijn een video op die deze (r)evolutie mooi in beeld brengt:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=7Pq-S557XQU&w=560&h=315]

Enkele sectoren die in deze video aan bod komen en wellicht minder interessant worden voor de studiekeuze van uzelf of uw kinderen zijn transport, journalistiek, rechten, geneeskunde en de creatieve industrie.

Welk maatschappijmodel?

Wordt die digitale en economische vooruitgang dan de doodsteek voor onze werkgelegenheid en de toekomst van ons maatschappijmodel? Moeilijk te zeggen, maar wat wel duidelijk moet zijn is het feit dat de huidige modellen nu al achterhaald zijn en dat de politiek, de industrie en het middenveld een verantwoordelijkheid hebben om hier minstens grondig over na te denken.