Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

28 Vrijheidslaan
Koekelberg, Brussel, 1081
Belgium

+32 497552244

Blog

Open blog ter ere van de duurzame revolutie.

Sugru getest: minder prutsen

Elke Van Rompuy

Blijkbaar zie ik er een destructieve persoon uit want ik kreeg een pakje Sugru - self setting rubber - in de handen geduwd met de opdracht het uit te testen.  Toevallig kocht ik enkele weken geleden een kastje bij een Zweedse Meubelfabrikant, En neen. Ik heb niets afgebroken maar er ontbraken wel handvaten aan de kastdeurtjes (geen productiefout, gewoon niet inbegrepen). Mijn lange nagels slaagden er meestal in de één van de deurtjes open te prutsen maar gezien ik aan muurklimmen doe, en lange nagels hierbij nogal pretbedervers zijn, kwam het Sugru-testpakket als geroepen.  

Even een blik werpen op de handleiding en de inhoud van het pakje. Double joy: zag er poepsimpel in gebruik en het bestaat in verschillende flashy kleurtjes, waaronder mijn geliefde rood. "Behendig" rolde ik 2 gelijke bolletjes van de rode rubber en plakte ze op de deurkastjes. Een nachtje wachten en tadaa de deurtjes gaan vlot open en het ziet er nog professioneel uit ook. Stay tuned want binnenkort neem ik de gaten in mijn favoriete jeans met deze magische plasticine onder handen.