Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

28 Vrijheidslaan
Koekelberg, Brussel, 1081
Belgium

+32 497552244

Blog

Open blog ter ere van de duurzame revolutie.

Nieuwe commissaris milieu Karmenu Vella ♡ plastic

Mike Van Acoleyen

Janez Potocnic uit Slovenië, dat was een Europese Commissaris naar mijn hart. Onbeschaamd duurzaam, volop gaan voor circulaire economie en voor het mariene milieu. Karmenu Vella uit Malta zal er een harde dobber aan hebben om hem te evenaren. Ik ken die meneer Vella niet, maar op internet leer ik dat het een oude krokodil is uit de Maltese socialistische partij, een architect met interesse voor toerisme, met geen greintje milieu in zijn CV, maar wel beheerder van een reeks bedrijven in de plastic industrie.

Ik wil uiteraard geen vooroordelen vellen, misschien heeft hij de schijn tegen maar ontpopt hij zich tot een grote. Vreemd dat er geen EU-toplanden naar deze toppost (zowat de belangrijkste van allemaal) vissen, ook vreemd dat deze toppost niet samenhangt met een vicevoorzitterschap, en vreemd dat Malta met deze toppost wegloopt. Laat ons hopen dat Europa nu eindelijk wat strenger zal optreden tegen de Maltese vogelvangst en -slachting.