Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

28 Vrijheidslaan
Koekelberg, Brussel, 1081
Belgium

+32 497552244

Blog

Open blog ter ere van de duurzame revolutie.

Micropia: het kriebelt voor een uitje naar Amsterdam

Zoë De Permentier

Weekendje of dagje Amsterdam gepland binnenkort? Ik wierp in elk geval meteen een blik op mijn agenda toen ik hoorde dat er daar sinds gisteren een nieuwe zoo geopend is. En wat voor één: Amsterdam mag zich na 12 jaar internationaal onderzoek en ontwikkeling de trotse eigenaar noemen van ’s werelds eerste dierentuin… voor micro-organismen! Die heet toepasselijk Micropia en werd gisteren feestelijk door Koningin Màxima geopend. Het belooft een unieke en spannende ervaring te worden. Eén van de eerste bezoekers was er alvast laaiend enthousiast over.

Microben in 3D zien eten, bewegen en zich voortplanten en met een body-scan ontdekken dat je écht nooit alleen bent: het kriebelt al om een bezoekje te brengen en die onzichtbare wereld van naderbij te bekijken. Wie had gedacht dat microben cool konden zijn? Als je dit filmpje mag geloven zijn ze het alleszins wel.

Ontdek meer over Micropia op www.micropia.nl.

micropia