Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

28 Vrijheidslaan
Koekelberg, Brussel, 1081
Belgium

+32 497552244

Blog

Open blog ter ere van de duurzame revolutie.

Makexyz verbindt designers met eigenaars van 3d-printers

Floris Van Cauwelaert

Easy3DMaker ©

Makexyz is gestart met een platform om particuliere eigenaars van 3D-printers te verbinden met mensen die iets willen 3D-printen. De site laat beide partijen vlot samenwerken. Wie iets in 3D wil laten afdrukken kan de bestelling ook plaatsen via de site zonder persoonlijk in contact te treden met de eigenaar van de 3D printer. De prijs wordt bepaald op basis van kwaliteitsvereisten en verzendingskosten. Makexyz geeft eigenaars van 3D-printers in principe de kans om hun machines meer te gebruiken en er nog iets aan te verdienen ook.

Makexyz speelt mooi in op de heersende 3D-printing rage. Het zou ook niet mis zijn als we niet allemaal tegelijk een 3D-printer in huis halen, waarbij de kans tamelijk groot is dat ie na een initieel enthousiasme op het rek belandt om stof te vergaren. Overigens, waarom ook niet kopieerapparaten en kleurenprinters op Makexyz aansluiten? Of nog beter waarom niet uitbreiden naar grasmachines, boormachines, elektrische haagscharen, wafelijzers, ijsmachines en andere hulpmiddelen die we eerder zelfde gebruiken.

Ik stel voor dat die spullen, die van locatie moeten verhuizen om gebruikt te worden, per elektrische bestelwagens worden rond gevoerd. Een soort Collivery maar dan voor het delen van materialen en huisraad.