Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

28 Vrijheidslaan
Koekelberg, Brussel, 1081
Belgium

+32 497552244

Blog

Open blog ter ere van de duurzame revolutie.

EVA vzw lanceert 'Kook het Voort'-app

Maaike Kneepkens

Bij EVA vzw had men het al langer begrepen: Je eet niet enkel vegetarisch uit gezondheidsoverwegingen, of omdat het beter is voor de planeet, voor mens, dier of voor je portefeuille. Het is ook verleidelijk! Met de nieuwe campagne ‘Kook het Voort’ wordt samen veggie eten een feestje. Het concept is even simpel als aantrekkelijk: Je schrijft je in via de Facebook-app, te vinden op www.kookhetvoort.be, bepaalt vervolgens of je meteen een 'Kook het Voort' etentje organiseert of eerst wil deelnemen aan één van de gratis workshops van EVA. In het eerste geval prik je een datum voor een etentje en kiest één van de 10 Kook het Voort gerechten, of bepaalt welk van je eigen favoriete veggie gerechten je wil klaarmaken, nodigt dan minimum 3 Facebookvrienden uit, en voilà, het proeven, genieten en delen kan beginnen. En zeg nu zelf, wat is er mooier dan samen koken en eten!

Zin in meer? Op het einde van een Kook het Voort zorg je er als gastvrouw of –heer voor dat je genodigden er elk op hun beurt één organiseren. Zet je dan ook nog een foto van je etentje op Facebook, dan maak je kans op mooie prijzen. Op de Facebook-App volg je hoeveel mensen jij hebt laten ‘voort koken’, maar ook hoeveel water, CO2 en dieren je daarmee hebt gespaard.