Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

28 Vrijheidslaan
Koekelberg, Brussel, 1081
Belgium

+32 497552244

Blog

Open blog ter ere van de duurzame revolutie.

ColaLife: bakken frisdrank als distributienetwerk voor levensmiddelen

Niel Staes

bike

Ken je de Coca-Cola test? Neen. Tim Butcher, journalist en auteur van Blood River, stelt zich regelmatig de vraag: "Hoe snel kan ik een coca cola verkrijgen?" en in quasi alle uithoeken van de wereld geraakt hij in een mum van tijd ook effectief aan een cola. Al te vaak is het zelfs eenvoudiger om een frisdrank te bemachtigen dan pakweg medicijnen.

Daar wil ColaLife een antwoord aan bieden door het wereldwijde distributienetwerk van Coca Cola te gebruiken om ook levensmiddelen te transporteren over heel de wereld. Het idee bestaat al langer, maar krijgt de laatste maanden meer en meer snelheid en steun. Zo is er nu de Kit Kamoya die perfect pas in een standaard krat en alle nodige middelen bevat om diarree te behandelen.

Doelstelling om dit product echt te lanceren in 2013 na een aantal positieve prototypes in 2012. Hoe het systeem werkt en hoe de Kit Kamoya er uit ziet, kom je te weten in onderstaande filmpjes.

http://www.vimeo.com/61315023

http://www.youtube.com/watch?v=C9w1IN2Gq0c