Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

28 Vrijheidslaan
Koekelberg, Brussel, 1081
Belgium

+32 497552244

Nike start bike sharing in Portland

Blog

Open blog ter ere van de duurzame revolutie.

Nike start bike sharing in Portland

Floris Van Cauwelaert

Nike start met fietsdelen in en met de Amerikaanse stad Portland. Het iconische sportbedrijf investeert 10 miljoen dollar de komende 5 jaar. Het programma gaat van start met 600 fietsen. Later worden dat er 1.000. De visuele identiteit van de fietsen is één en al Nike: de oranje kleur is die van de schoendozen. Schoon voor 't schoon imago van Nike. Tiens, Nike, hebben die geen mega logistiek centrum in Laakdal waar dagelijks tientallen vrachtwagens af en aan rijden. Een mooie manier om dat te compenseren zou kunnen zijn: bike sharing introduceren in kleinere steden in ons land waar deelfietsen minder gemakkelijk van de grond komt. Gewoon een suggestie.  

En Portland, da's die fietsvriendelijke stad bekend van Portlandia...