Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

28 Vrijheidslaan
Koekelberg, Brussel, 1081
Belgium

+32 497552244

Studie: kostprijs zonnepaneel blijft 10% per jaar zakken

Blog

Open blog ter ere van de duurzame revolutie.

Studie: kostprijs zonnepaneel blijft 10% per jaar zakken

Floris Van Cauwelaert

Onderzoekers van Oxford University voorspellen dat de prijs van zonnepanelen de komende jaren met 10% zal blijven zakken, iets wat het al doet sinds 1980. Dat meldt The Guardian. Dat zet zonne-energie op een pad om tegen het jaar 2027 tot 20% van alle energie wereldwijd te produceren. Da's opvallend omdat in het meest optimistische scenario het Internationaal Energie Agentschap zonnepanelen slechts 16% zullen produceren tegen het jaar 2050. De wetenschappers ontwikkelden en testten een theorie gebaseerd op de wet van Moore uit op de geschiedenis van 53 technologieën.  

Coverfoto: Jon Olav Eikenes (flickr)