Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

28 Vrijheidslaan
Koekelberg, Brussel, 1081
Belgium

+32 497552244

Cirkle.be brengt voedsel aan huis, met kringloopservice

Blog

Open blog ter ere van de duurzame revolutie.

Cirkle.be brengt voedsel aan huis, met kringloopservice

Sam Deckmyn

Cirkle.be levert biologische, ambachtelijke en lokaal geproduceerde voeding aan huis. Tegelijk gaat het bedrijf verspilling tegen door een recyclingservice. De bestelwagens nemen na hun levering afgedankte goederen van klanten mee terug naar het depot. Die inzameling  bij de klanten gebeurt zeer selectief en fijnmazig: de ene dag haalt Cirkle.be bijvoorbeeld batterijen op, de andere dag oude boeken. Zo kunnen de gescheiden reststromen maximaal renderen. De opbrengsten van de opgehaalde goederen gaan naar goede doelen. Sinds 2008 leverde Cirkle.be al meer dan 50.000 bestellingen en stond het in voor hergebruik en recyclage van bijna 30 ton huishoudelijk afval.