Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

28 Vrijheidslaan
Koekelberg, Brussel, 1081
Belgium

+32 497552244

Rickshaw in Antwerpen

Blog

Open blog ter ere van de duurzame revolutie.

Rickshaw in Antwerpen

Tom Dieusaert

Het bedrijfje Bluesky uit Schoten heeft in juli een paar bicitaxi's geintroduceerd in de koekestad. Een leuk idee, ecologisch, snel etc,. maar we vroegen af waar dit ding moet rijden.. op straat of op het fietspad? Chauffeur en jobstudent Jan geeft ons een kleine intro over in's en out's van dit vervoermiddel, blijkbaar heeft de fietstaxi nog een electromotor als hulp voor de rickshaw .. die desgewenst kan aangezet worden als de load wat te zwaar wordt...