Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

28 Vrijheidslaan
Koekelberg, Brussel, 1081
Belgium

+32 497552244

Picnic the Streets tegen 4 nieuwe parkings in Brusselse Vijfhoek

Blog

Open blog ter ere van de duurzame revolutie.

Picnic the Streets tegen 4 nieuwe parkings in Brusselse Vijfhoek

Floris Van Cauwelaert

Gisteren alweer een geslaagde Picnic The Streets op het Beursplein in Brussel. Het is de laatste keer dat de Picnic daar wordt gehouden want het plein wordt autovrij, precies wat de deelnemers wensen. Maar er is een nieuw actiepunt. De stad wil vier nieuwe parkings bouwen in het stadscentrum om zo veel mogelijk auto's zo efficiënt mogelijk naar het centrum te brengen. Dat zal volgens de organisatoren van Picnic the Streets zorgen voor een aanzuigeffect en overlast voor de buurtbewoners van die parkings. Bram Dewolfs van Picnic the Streets legt het zelf even uit