Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

28 Vrijheidslaan
Koekelberg, Brussel, 1081
Belgium

+32 497552244

#sHellNo, kajaks nemen het op tegen boorplatform

Blog

Open blog ter ere van de duurzame revolutie.

#sHellNo, kajaks nemen het op tegen boorplatform

Floris Van Cauwelaert

Een groep activistische organisaties en individuen bundelen van 16 tot 18 mei de krachten in Seattle om Shell een halt toe te roepen in haar plannen om naar fossiele brandstoffen te drillen in de steeds beter toegankelijke zone rond de Noordpool. Ze strijden zij-aan-zij met Native Americans tegen Shell dat zijn boorplatformen voor de Arctische Zee opbouwt in Seattle. 

Alle informatie over de concrete acties vind je op shellno.org. Het eerste resultaat van dit weekend mocht er zijn. Een kleurrijke optocht van kajaks nam het in de haven van Seattle op tegen het mastodont-boorplatform van Shell. Enkele impressies hieronder...

Hundreds of kayaks surround canoes as Indigenous leaders spoke about the risk of allowing Shell to drill in the Arctic.

Posted by Greenpeace USA on Saturday, May 16, 2015